x
Click to expand

Intego van nieuwe Mac-beveiligingspakket

 

In het huidige klimaat van Internet bedreiging is een beveiligingspakket die naar binnenkomende malware zoekt essentieel. Echter als beveiligingssoftware ook technische of verwarrend, klanten is, met name die nieuw op de Mac, niet gebruiken. Intego heeft uiteengezet aan verandering dat alles.

Inleiding

Intego heeft gevonden, door ervaring met klanten, met name Switchers komt naar een Mac, dat een nieuwe omgeving al een duizelingwekkende aangelegenheid is. Als de gebruiker worstelt om te winnen meesterschap over een nieuwe OS, wordt bij wijze van uitzondering eng, geeky, en technische software vaak voorkomen.
Ook, een klant kan zijn gekomen om de Mac, op zoek naar een meer veilige computeromgeving en kan voelen die toegevoegd beveiligingssoftware is niet een dringende zaak. Het probleem is dat er nog steeds agressieve exploits loer die moeten onmiddellijk worden geblokkeerd. De Mac is een solide, OS worden beveiligd, maar elk OS heeft een aantal tekortkomingen dat professionele slechteriken experts op vinden zijn. Inbraak kits zijn zelfs verkocht onder hen.
Natuurlijk, is een van de dingen die een grote veiligheid producten ontwikkelaar kan doen functioneren van een datacenter en kijk voor malware en trends. Duwen bedreiging definitiebestanden aan elke abonnee dat de ondertekening van virussen niet alleen maar een groot aantal malware kan detecteren, kunt de klant profiteren van de enorme rijkdommen, snel, voor een bescheiden jaarabonnement.
Toch, als de beveiligingssoftware te geeky is, nieuwe en verwarrend voorwaarden introduceert, en moeilijk is te begrijpen en te benutten, het zal nog steeds worden vermeden. Dit is waar de Intego Mac Internet Security Premium (MISP) pakket 2013 in spel komt. Het is eigenlijk de Inego Virus barrière X 6 product met een vereenvoudigde gebruikersinterface, sommige van de geekier functies verwijderd en een extra veiligheidspakket toegevoegd. Het biedt hetzelfde niveau van bescherming als X 6, maar met een eenvoudiger user experience (UX).
En dat recht er, kenmerkt beveiligingssoftware. Er is een partitie tussen wat de software kan doen op zijn eigen en welke de software mag verwachten dat de klant om te doen in termen van 1) op te treden en 2) de software configureren. Als te veel last wordt geplaatst op de gebruiker, krijgen niet het deel van de software die perfect prima op eigen werken kan gebruikt.

  • Recommend tagsx
-5
Views: 388
Favorited: 0
Submitted: 03/01/2013
Share On Facebook
Add to favorites Subscribe to hugghughes submit to reddit
What do you think? Give us your opinion. Anonymous comments allowed.
#1 - hugghughes (03/01/2013) [-]
i have got a lot of useful information and fresh knowledge about your post.
 Friends (0)