but math. . So when my grandma was Eli} she started walking 5 miles a day. She' s 97 new, and we dont know where the heck she is... Like ' Comment - 20 heme age
Home Original Content Funny Pictures Funny GIFs YouTube Funny Text Funny Movies Channels Search

but math

So when my grandma was Eli} she started walking 5 miles a day. She' s 97
new, and we dont know where the heck she is...
Like ' Comment - 20 heme age we meek ' as
sth -and 9 others like this.
Cl I_ tai' i/ uses
and she' s probably somewhere in mid Russia
16 heme age . Like . as 2
i’ forgot about leap years, calculating en the
assumption trf such means we' re mistaken.
Assuming t starts en her swath year puts t at 365, 365, 365, 364,
365, 365/ 365, 364, 365, 365/ 365, 364, 365, 365/ 365, 364;
365, 364; 365, 365, 365, 364, 365; which actually equals..
13/ 196
Which comes out as = So basically off by that mileage (145
miles) puts her in the ocean.
IO heme age . Like . as 2
Unwell... I' m going to delete both of veer comments
10 heme age we mobile . Like
10 heme age . Like
...
+28
Views: 2409
Favorited: 0
Submitted: 01/14/2013
Share On Facebook
Add to favorites Subscribe to toadxdx E-mail to friend submit to reddit
Share image on facebook Share on StumbleUpon Share on Tumblr Share on Pinterest Share on Google Plus E-mail to friend

Show All Replies Show Shortcuts
Show:   Top Rated Controversial Best Lowest Rated Newest Per page:
Order:
What do you think? Give us your opinion. Anonymous comments allowed.
#1 - condoriano (01/14/2013) [+] (5 replies)
false

a leap year has 1 day more, february 29th, not one day less.
so assuming the comment was posted in 2013, (when his grandma was 97 years old) which is not a leap year, we come to something like this:

leap years: 1976, 1980, 1984, 1988, 1992, 1996, 2000, 2004, 2008, 2012
meaning we would have to add 10 extra days.

so, walking 5 miles a day a whole year would amount to
365x5 = 1,825
multiplying the total miles per year by the total years would hence amount to
1,825x37 = 67,525
adding the 10 extra days which logically amount to 5x10 = 50, would give us
67,525 + 50 = 67,575 miles

where the old lady currently resides is unclear due to some missing factors, namely:
her direction (she might even change it (un)regularly)
her exact starting point
the exact number of days, hence the exact amount of miles

good day
#2 - anonymous (01/14/2013) [-]
No way of telling where she is, because no direction is involved. She could be in the same country, heck, she could be at her house. You can walk 5 miles, in your own home, if you walk in a circle.
 Friends (0)