Home Original Content Funny Pictures Funny GIFs YouTube Funny Text Funny Movies Channels Search

hide menu

Show All Replies Show Shortcuts
Per page:
Order:
What do you think? Give us your opinion. Anonymous comments allowed.
User avatar #1080 - admin (08/19/2014) [-]
stickied by admin
Only I can see screenshots. If you upload them and they don't appear, it's fine. I still see them.
User avatar #1454 - nedmisthabaws (4 hours ago) [-]
There's 2 "Video Games" links under the Image Boards.
User avatar #1452 - dudeyouisnasty (13 hours ago) [-]
I am having problems with notifications on the flag moderators board again. I get a reply to a comment and the notifications link takes me to a whole different conversation that has nothing to do with me.
User avatar #1451 - ajgameguy (18 hours ago) [-]
Im in the process of changing my email, and I have changed it. However the e-mail to verify has not been sent...... I don't want to have to start over
User avatar #1445 - joshlol (09/14/2014) [-]
see something flagged borderline_ **** in the **** section (according to the /flags/ page)
but the actual link isn't in the **** section
www.funnyjunk.com/sexdolls/funny-pictures/5294404/

I was thinking maybe it was moved to **** section at the same time it was flagged or something but IDK
User avatar #1447 to #1445 - charagrin (09/14/2014) [-]
I was the one who flagged it, I stumbled across it while surfing newest uploads. If I did something wrong I apologize, I just saw it and reacted.
User avatar #1448 to #1447 - joshlol (09/14/2014) [-]
nah wasn't your fault
#1444 - anonymous (09/14/2014) [-]
On my account, whenever I favorite **** content, it stays there, but then either a few hours later or the next day, it disappears and I can't see it. It still shows that I have favorites, but when I click "Favs" I don't see them, nor do I see them on my profile. Please fix this.
User avatar #1443 - nosurprise (09/14/2014) [-]
Can you fix this?
User avatar #1442 - rjgnal (09/14/2014) [-]
video games board is posted twice under "image boards" after fitness and right at the end
User avatar #1440 - timmity (09/14/2014) [-]
FJ is almost unusably slow, all other sites I use fine, server issues?
User avatar #1439 - plue (09/14/2014) [-]
Im using my mobile right now browsing fj. I took a screenshot of my laptop browsing fj.

I dont know. I can browse in my phone but in my laptop all i can see is an unloaded fj page and i cant even log in. What do?
User avatar #1438 - MisfitsFan ONLINE (09/14/2014) [-]
I cant get to the different channels, it only says " **** Content, Image boards, and **** boards"
User avatar #1453 to #1438 - dudeyouisnasty (13 hours ago) [-]
That is a result of a new update, that is not a bug.
User avatar #1437 - tiles (09/13/2014) [-]
I'm having a hard time playing webms and videos in general on funnyjunk.
I have a near perfect internet connection but video content does not load and all I get is a blank video screen.
User avatar #1441 to #1437 - timmity (09/14/2014) [-]
Having similar problems, slow and choppy, changed to 16:10 and quality lowered.
User avatar #1435 - timmity (09/12/2014) [-]
Problem with mp4s and webms, when I pay them in the comments or as content, they start playing, then almost instantly stop playing, load for another thirty seconds, and then the aspect ratio changes to 16:10 and the video quality goes down dramatically, this does not happen when I click the download button and lpay them in their own tab on fjcdn.com
User avatar #1436 to #1435 - timmity (09/12/2014) [-]
*play them
User avatar #1434 - viscii (09/12/2014) [-]
Hiya, when I try to change my password I keep getting this pop up that just reads 'ENTER PASSWORD' and nothing else. I've tried hitting both cancel and ok, I've tried typing in my old password, I've tried expanding the small box, nothing works.....please help!
User avatar #1433 - andriod (09/12/2014) [-]
Im having an odd issue. Sometimes on Fj randomly, The page Im on seems to like lag whenever I want to scroll up or down. Whenever it happens on a longer post, I end up skipping it because it takes forever to get down. Once I reach the comments section it seems to stop however.

I run Chrome on windows 7
User avatar #1432 - dawsoco (09/12/2014) [-]
am i the only one who can't upload more than one image? when i press add another image it does nothing
User avatar #1449 to #1432 - fistfireace (09/15/2014) [-]
Not sure if you figured it out yet or not, but I'm going to answer you anyway. Do you mean the green buttons on the side of the upload form? If so, you can't use that apparently, and have to use the buttons above tags.

Took me a about five minutes or so to realize that.
User avatar #1450 to #1449 - dawsoco (09/15/2014) [-]
thanks, that was bugging me a lot
User avatar #1431 - burnswhenipee (09/12/2014) [-]
...excuse me
#1430 - BloodyTurds (09/11/2014) [-]
Large/Tall Image comps cause the webpage to slow to a crawl
Disabling javascript fixes this issue
User avatar #1429 - FreddeMM (09/11/2014) [-]
If you refresh your contents page, the views increase.
User avatar #1446 to #1429 - joshlol (09/14/2014) [-]
how strange
User avatar #1426 - walcorn (09/10/2014) [-]
Ok so there is a weird bug that occurs when posting comments.

if you put certain characters behind   \   it turns into stuff like [ ] and (
User avatar #1424 - jopangel (09/10/2014) [-]
while lurking i found this. It might be a bug or just something that happened once. Sorry for the bad engrish i couldnt give a crap today because im at school
 Friends (0)