Problem. Good luck. http:// imfunnynet. 27kg?
Home Original Content Funny Pictures Funny GIFs YouTube Funny Text Funny Movies Channels Search

hide menu

Problem

Good luck

http:// imfunnynet
...
+295
Views: 17132
Favorited: 20
Submitted: 08/30/2014
Share On Facebook
Add to favorites Subscribe to sadley Subscribe to funny E-mail to friend submit to reddit
Share image on facebook Share on StumbleUpon Share on Tumblr Share on Pinterest Share on Google Plus E-mail to friend

Comments(174):

[ 174 comments ]

Show All Replies Show Shortcuts
Show:   Top Rated Controversial Best Lowest Rated Newest Per page:
Order:
What do you think? Give us your opinion. Anonymous comments allowed.
User avatar #1 - delcontic (08/30/2014) [+] (4 replies)
27kg?
User avatar #10 - goldfangz (08/31/2014) [+] (3 replies)
we need to look at the bigger picture here

that dog can think in kilograms
#20 - moosepaw (08/31/2014) [-]
I got -3 meters/sec
User avatar #24 - bababuey ONLINE (08/31/2014) [+] (4 replies)
just add everything and you have 2x?. then just divide by 2.

20+24+10=54. 54/2=27
User avatar #8 - Data ONLINE (08/31/2014) [+] (1 reply)
27.
The cat is 7.
The dog is 17.
The rabbit is 3.
User avatar #11 - traelos ONLINE (08/31/2014) [-]
32kg.

The dog has put on weight since the neighbors started feeding it.
User avatar #15 - rickysan (08/31/2014) [+] (5 replies)
Seriously this is like grade 10 maths. Is this your homework?
User avatar #16 to #15 - rickysan (08/31/2014) [-]
if it is then here is the solition:

x = rabbit
y = cat
z = dog

step 1: x + y - 10 = 0 = x + z - 20
step 2: solve above --> y - z + 10 = 0 = y + z - 24
step 3: 2z = 34
dog = 17 = z
step 4: Substitute z:
z + x = 20
17 + x = 20
Bunny = x = 3

Step 5 substitute x:
x + y = 10
3 + y = 10
cat = 7 = y

Dog = 17
Cat = 7
bunny = 3
Total = 27 kg
#32 - easternigguh (08/31/2014) [-]
"I'm gonna go with yes on this one"
User avatar #27 - propanex ONLINE (08/31/2014) [+] (1 reply)
98 years old duh
#96 - heartlessrobot (08/31/2014) [+] (2 replies)
59.524811 lbs
User avatar #78 - crossaim (08/31/2014) [+] (10 replies)
Now for all you who started calculating the weigh of each animal ...
A+B = 10
B+C=20
A+C=24
Right?
so what is A+B+C?
(AB+BC+BA)/2= (10+20+24)/2= 54/2=27
NO need to find each animals weigh.
#62 - thechosentroll (08/31/2014) [+] (10 replies)
I an an engineering student, who is currently watching people fal 4th grade math. You have no idea how much I want to individually mock every single one of you.
I an an engineering student, who is currently watching people fal 4th grade math. You have no idea how much I want to individually mock every single one of you.
User avatar #65 to #62 - sniffyy (08/31/2014) [-]
fal 4th grade math.
User avatar #2 - predatorwolf (08/30/2014) [+] (4 replies)
26kg
User avatar #5 to #3 - predatorwolf (08/30/2014) [-]
I'm going to sit here and accept my punishment.
User avatar #95 - subejio ONLINE (08/31/2014) [-]
x=3 bunny
y=17 dog
z=7 cat

Therefore, we can find that the total is 27kg

Good mental workout, OP. Thank you.
#151 - cookiie (08/31/2014) [+] (1 reply)
**cookiie rolled image**   
(c=cat, r=rabbit, d=dog)   
   
c+r=10   
r+d=20   
c+d=24   
   
c+r+r+d=10+20=30   
2r+c+d=30   
2r=30-24=6   
   
r=3   
c=7   
d=17   
   
r+c+d=3+7+17=27
**cookiie rolled image**
(c=cat, r=rabbit, d=dog)

c+r=10
r+d=20
c+d=24

c+r+r+d=10+20=30
2r+c+d=30
2r=30-24=6

r=3
c=7
d=17

r+c+d=3+7+17=27
#127 - theseqceeman ONLINE (08/31/2014) [-]
I thought the last panel was just them realizing they can't count their weight on a scale
#123 - Wallinger (08/31/2014) [-]
27
rabbit is 3
cat is 7
dog is 17
User avatar #85 - superbrowntoastxxx (08/31/2014) [-]
i just made the rabbit 1kg, did the math and then added 1kg on the rabbit every time intill **** added up
#54 - MrFluffy (08/31/2014) [-]
Rabbit is 3kg cat is 7 dog is 17 so in total its 27kg
#28 - SirSchmoopy (08/31/2014) [-]
You think I'm gonna do math?
You think I'm gonna do math?
[ 174 comments ]
Leave a comment
 Friends (0)